SkipNavLinkText
menu

Sikkerhetsløsninger for identifikasjon og arbeidsplass

Identifiser og beskytt personer, produkter og steder, selv under de mest ekstreme forholdene

Identifiser og beskytt


Når ytelse betyr mest, beskytter og identifiserer Brady mennesker, produkter og steder med pålitelige løsninger for kritiske bruksområder i vanskelige miljøer.

Løsningene våre hjelper kunder med å øke sikkerhet, produktivitet og ytelse og inkluderer identifiseringsetiketter for høy ytelse, identifiseringsprodukter for sikkerhet og anlegg, skrivere, programvare, avlåsing/merking og spillkontrollprodukter.

PID solutions

Produktidentifisering

To For å identifisere, spore eller beskytte produkter og komponenter, tilbyr Brady pålitelige etiketter som tåler ekstreme temperaturer, brann, olje, kjemikalier, løsemidler, sliping og forvitring. De er ideelle for sporing av aktiva, identifisering av komponent/utstyr, fabrikkskilt, identifisering av strekkoder eller trykte kretskort.

Produktidentifiseringsløsninger >>

WID solutions

Lednings- og kabelidentifisering

Bradys identifiseringsløsninger for kabler og ledninger har stått imot de mest krevende industrielle miljøene i verden, og mere til. Selv når de blir sendt ut i verdensrommet, holder etikettene våre seg på plass for å tydelig identifisere kabler og ledninger.

Brady-etiketter er i overensstemmelse med mange globale kvalitetskrav, og avdelingen vår for forskning og utvikling er alltid klar for å teste identifiseringsløsningene våre mot de industrispesifikke kravene.

Kabel- og ledningsidentifiseringsløsninger >>

workplace safety

Sikkerhet på arbeidsplassen

Ved å trykke dine egne skilt, etiketter og tagger når du trenger det, kan du skape en enklere, tryggere og mer produktiv arbeidsplass.

Løsninger for sikkerhet på arbeidsplassen >>

Lab solutions

Identifisering i laboratorier

Når det kommer til å redusere feil på laboratoriet ditt for å øke produktiviteten og effektiviteten, trenger du holdbare etiketter og et lagerbeholdningssystem du kan stole på.

Der kan vi hjelpe. Brady er din pålitelige partner med komplette løsninger for laboratorieidentifisering og prøvesporing. Vi jobber hardt på laboratorier hver dag, og redder prøver fra mangelfulle og uleselige etiketter og bidrar til å forbedre driften.

Løsninger for identifisering i laboratorier >>

DIY solutions

Lag dine egne – gjør-det-selv-løsninger

Med profesjonelle skrivere og programvare fra Brady til sikkerhet og identifisering på anlegget, kan du ta full kontroll over identifisering på arbeidsplassen din, slik at du kan overholde nasjonale og europeiske sikkerhetskrav og gjøre det tryggere og mer effektivt i tråd med 5S- og lean-produksjon

Skriv ut dine egne produktidentifiseringsløsninger >>

 
Error: An unexpected error occurred on a 'ListComponent' componentwith Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c' on content item 'Solutions identification workplace safety' with Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c', exception message: Component has a missing or misconfigured datasource. The item source is NOT a ListComponent template. Check the content item's presentation details for a misconfigured ListComponent.