SkipNavLinkText
menu

Din ideelle RFID-etikett

Helt tilpasningsbare RFID-etiketter til enhver overflate


SJEKK UT RFID-ETIKETTER FÅ GRATISVEILEDNINGEN

Gi hver ressurs en unik digital identitet. Spor og håndter ressursene mer effektivt i komplekse industrimiljøer med komplett tilpasningsbare RFID-etiketter som passer på enhver overflate. La oss designe den optimale RFID-etikettløsningen til deg med valg av antenner, brikker, etikettmateriell, lim og utskrift.

Vi tilbyr pålitelige etiketter i industrikvalitet, enten med UHF-frekvens med lang rekkevidde, NFC med kort rekkevidde eller begge frekvensene kombinert i én enkelt etikett. Valget ditt gjør at du kan forbedre vareforsyningskjeden, autentiseringen og til og med sluttbrukeropplevelsen via skannere eller smarttelefoner eller begge deler.

Våre RFID-etiketter


Ta bedre beslutninger enda raskere ved å overvåke data trådløst ved hjelp av passive RFID-sensoretiketter. En løsning som er billig i drift. I RFID-etikettene dine kan vi integrere sensorer som kan aktiveres av manuelle eller fastmonterte skannere, enten på forespørsel eller i forhåndsprogrammerte intervaller.

RFID-etiketter for sporing

Spor ressurser og håndter lagre mer effektivt i komplekse industrielle miljøer med RFID-etiketter som passer på enhver overflate.

FINN UT MER

Temperaturfølende RFID-etiketter

Enkel temperaturovervåkning på avstand for én eller flere ressurser ved hjelp av RFID-temperaturetiketter som er billige i drift og hverken krever energi eller vedlikehold

FINN UT MER

Fuktighetsfølende RFID-etiketter

De fuktighetsfølende RFID-etikettene leveres med en kapasitiv sensor som registrerer fuktighet på overflater, og dataene er enkle å avlese med UHF RFID-skannere

FINN UT MER

RFID-etiketter med dobbel frekvens

Forbedre håndtering av forsyningskjede, autentisering og styring av produkter eller varer med én enkelt etikett.

FINN UT MER

Egendefinerte etiketter


Få en ideell RFID-etikettløsning til de bestemte omgivelsene i din virksomhet. Vi kan skreddersy enhver etikettkomponent slik at du får en optimal løsning på dine identifiseringsutfordringer.


 • Dine varer

  Hva slags artikler trenger du å identifisere eller spore? Artiklenes overflater vil bidra til å bestemme hva slags RFID-etikett som er ideell for deg.

 • Ditt miljø

  Vi velger den RFID-oppbygningen som fungerer best i miljøet hvor du er aktiv.

 • Din frekvens

  Ønsker du å skanne flere artikler samtidig på avstand? Ønsker du å oppdage én enkelt artikkel på nært hold? Med en dedikert skanner, eller en smarttelefon? Avgjørelsene dine støttes optimalt av HF eller UHF RFID.

 • Din leseavstand

  I tillegg til etikettens oppbygning vil skannerne ha en direkte påvirkning på RFID-leseavstanden. Vi kan anbefale et bredt spekter av RFID-skannere og -lesere som passer dine behov.


 • Din ideelle etikettstørrelse

  Brady tilbyr etiketter og RFID-innlegg i alle størrelser og fasonger, slik at den riktige etiketten vil passe optimalt for artiklene du ønsker å identifisere.

 • Dine data

  Brady kan velge den optimale RFID-brikken for dine behov basert på hvilke data du vil at skannerne skal registrere.

 • Din etikettoppbygning

  Kanskje den ideelle etiketten for deg må kunne festes til kabler eller pulverlakkerte overflater, eller være motstandsdyktig mot kjemikalier, olje, smuss eller ekstreme temperaturer. Brady tilbyr et utvalg etikettutforminger for optimal vedheft til enhver overflate og pålitelighet i enhver sammenheng.

 • Ditt tilpassede trykk

  Brady kan trykke din logo og tekst i full farge på ethvert språk og med et bredt spekter av skrifttyper. Det kan programmeres inn områder uten trykk for serialisering eller fullføring med Brady-skrivere på anlegget ditt.

Brady vil hjelpe deg med å velge den optimale etikettutformingen for ditt bruksområde


 
 1. 1) Overflate som kan trykkes på
  Kan vise logo, tekst, serienummer eller annen trykk med blank eller matt finish.

 2. 2) Etikettmaterialer
  Passer perfekt på overflaten til artiklene du ønsker å identifisere.

 3. 3) Valgfri sensor
  En valgfri høyytelsessensor som registrerer relevante data, inkludert temperatur.

 4. 4) RFID-innlegg
  En utvalgt RFID-antenne med høy ytelse basert på bruksområdet.

 5. 5) Lim
  Utvalgt for å ha god festeevne innenfor ditt bruksområde.

 6. 6) Dekklag
  Gir den optimale presentasjonen av etiketten for bruksområdet.

Hvilke fordeler opplevde andre bedrifter?

Se våre eksempelstudier!

Bli kjent med vår komplette RFID-løsning!