SkipNavLinkText
menu

Overvåk temperaturer enkelt

Nye RFID-temperaturetiketter


Gratis prover

RFID-temperaturetiketter gjør det mulig å trådløst lese og overvåke temperaturer på en rekke enheter, utstyr, maskiner, stativ, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturfølende, smarte etikettene kan påføres på nesten alle overflater for å støtte informerte, proaktive avgjørelser.

  • Overvåk temperaturer enkelt: Rimelig temperaturovervåking med passive RFID-smartetiketter som samsvarer med ISO 18000-63/64- og ETSI-båndbredde, og som ikke krever energi eller vedlikehold. Etikettene får energi ved behov fra UHF-samsvarende RFID-avlesere.
  • Kan brukes på alle overflater: Tilgjengelig i en rekke tynne og fleksible etikettmaterialer i industriell kvalitet, med en rekke klebemidler, slik at de kan festes på glatte, ujevne eller pulveriserte overflater, samt flate eller bøyde overflater.
  • Komplett løsning: Omfatter RFID-etiketter, etikettskriver, etikettdesignprogramvare, RFID-avleser med støtte for maskin- og programvare.

Potensielle bruksområder inkluderer miljøovervåking, materiell- og utstyrsovervåking, kjølekjedeovervåking, datasenterovervåking, datainnsamling til vedlikehold og sikkerhet samt drivhusovervåking.

Tilpass RFID-temperaturetiketter for å matche identifikasjonsbehovet ditt

Lag 6: Blank eller matt finish, tom eller forhåndstrykt

Lag 5: Andre brikker med høy ytelse tilgjengelige, basert på ditt behov/bruksområde

Lag 4: Andre antenner med høy ytelse tilgjengelige, basert på ditt behov/bruksområde

Lag 3: Slitesterkt polyester og et utvalg andre slitesterke materialer

Lag 2: Permanent, sterkt eller fjernbart lim

Lag 1: Standard glassine-papir, polyester tilgjengelig