Skip to Main Content
menu

Umiddelbar rapport av utstyrsinspeksjon

Eksempelstudie

Visuell merking Visuell merking guide

ibn scaffold access limited er et av Nord-Englands ledende stillasselskap og tilbyr tilpasset service, fra innledende råd om stillasdesign til vellykket fullførelse av arbeid på stedet.

ibn scaffold access limited bruker Scafftags og Safetrak-programvare for å generere rapporter automatisk mens stillasinspeksjoner finner sted.

Utfordringer: Øk effektiviteten ved inspeksjon av stillaser

ibn scaffold access limiteds tilbud inkluderer omhyggelig inspeksjon av stillas som er i bruk av dets kunder. Selskapet legger vekt på å holde ansatte, entreprenører og offentligheten trygge og inspiserer alle dets installasjoner med jevne mellomrom, inkludert tydelig kommunikasjon av utstyrsstatus for arbeidere på stedet og fullstendige rapporter for støtteansvarlige. Selskapet trengte en automatisk løsning for inspeksjonsrapportering for å opprettholde servicenivåer av høyeste kvalitet for sin voksende kundebase.

Løsninger: SafeTrak inspeksjonsstyringsprogramvare

Scafftag, et Brady-selskap, tilbyr et programvareverktøy kalt Safetrak, som gir automatiske rapporter mens inspeksjonen finner sted. Inspeksjoner kan startes med en håndholdt RFID, som hjelper til med å finne utstyret som skal inspiseres og støtter selve inspeksjonen. Programvaren veileder inspektøren gjennom et antall trinn og finner angitt informasjon, inkludert bilder, for å generere en fullstendig rapport automatisk. Denne rapporten deles umiddelbart med forhåndsdefinerte aktører. Inspektører kan også øyeblikkelig legge til relevant informasjon til utstyrets tag på stedet for å dele viktig informasjon med arbeidere.

Safetrak inneholder også en planleggingsmodul som fasiliterer inspeksjon med jevne mellomrom. Inspektører kan automatisk få oppdateringer om hvilket stillas eller utstyr som skal inspiseres neste gang, på smarttelefonen via Safetrak.

Scafftag tilpasset Safetrak-programvaren til å passe behovene til ibn scaffold access limited og maksimere optimaliseringen av inspeksjonsprosessen. Scafftag tilbød også støtte gjennom Safetrak-oppsettet for å sikre kompatibiliteten med Scafftags som allerede var i bruk av ibn scaffold access limited.

Scafftag Scaffold insert and tags

Resultater: Umiddelbare utstyrsinspeksjonsrapporter

Stillasinspeksjonsprosessen hos ibn scaffold access limited er blitt raskere, mer nøyaktig og mer profesjonell. Rapporter opprettes umiddelbart når inspeksjoner finner sted, noe som fører til raskere kommunikasjon med kunder og økt kostnadseffektivitet.

“Å bruke Safetraksystemet har gjort stillasinspeksjonsavdelingen vår mer kostnadseffektiv. Vi bruker ikke lenger tid på å skrive ut rapporter. Det skjer mens inspeksjonen finner sted.”
Scott Blades, helse- og sikkerhetsansvarlig hos, ibn scaffold access limited